top of page

Om os

Få en kvalificeret og uformel sparringspartner 

NORD Ejendomsadministration er ensbetydende med professionel håndtering af alle administrative opgaver i din ejendom, så du som udlejer eller bestyrelsesmedlem kan bruge energien på udvikling af din ejendom.

 

Personlig og engageret rådgivning

Den personlige kontakt med foreningernes bestyrelser og beboere er vores varemærke. Det er vigtigt for os, at du altid har hurtig og enkel adgang til ejendomsadministrationen.

 

Derfor får du en fast ejendomsadministrator og en fast stedfortræder, som kender din ejendom, og som kan hjælpe dig, når du har brug for support.

Kompetent administration

Vi har styr på den lovgivning, der gælder for administrationen af netop din ejendom, uanset om det gælder en udlejningsejendom, en ejerforening eller en andelsboligforening.

 

NORD Ejendomsadministration ledes af Karen Ertmann og Bent Riis.

 

Etiske normer samt kautions- og ansvarsforsikring

NORD Ejendomsadministration er medlem af EjendomDanmark.

 

Medlemskabet giver dig sikkerhed for, at vi til enhver tid lever op til foreningens særlige etiske normer, som indebærer, at vi har kautions- og ansvarsforsikring og klar adskillelse mellem egne og kunders konti og forretningsgange.

 

Vi garanterer også en tidsubegrænset fortrolig behandling af oplysninger om alle forhold omkring din ejendom.

Ertmann-Riis
Om Karen Ertmann og Bent Riis

Karen Ertmann er bankuddannet og har arbejdet med ejendomsadministration siden 1993. Karen har været partner i NORD Ejendomsadministration siden 1999.

 

Bent Riis er advokat, bankuddannet og ejendomsmægler med mere end 20 års erfaring i rådgivning inden for fast ejendom. Bent har speciale i stiftelse, opløsning og omdannelse af andelsboligforeninger, rådgivning ved projekter om opførelse og salg af fast ejendom og matrikulære sager. 

  

Medarbejdere hos NORD Ejendomsadministration

bottom of page